Tenen granges, empreses de selecció genètica porcina, fàbrica de pinsos, escorxador i elaboren pernils

Pere Batallé, avi dels actuals propietaris, inicià l’any 1920 l’activitat del sacrifici de porc, el seu especejament i l’elaboració artesanal de productes frescos a Riudarenes. Part dels productes es venien en una botiga de la família.

Pere i Josep Batallé es van haver de fer càrrec de l’empresa molt joves (tenien 21 i 19 anys) degut a la mort del seu pare. Sota la seva batuta, la companyia va anar creixent. Es van convertir en una referència de la selecció genètica porcina, i van impulsar negocis en diferents processos de la cadena de producció porcina. Tenen granges, escorxador, una fàbrica de pinsos i elaboren pernils.

En un vídeo amb motiu del seu centenari, Pere i Josep Batallé destaquen que un dels secrets de la companyia és que no han parat de fer millores i «que la gent és la base de l’empresa: Ets bo si tens bona gent». En el mateix document apunten que la quarta generació de l’empresa ja és la qui porta el dia a dia de l’empresa i que esperen que, entre els seus nets, hi hagi interés en seguir la tradició familiar.